Notes160x600
Rollup
Bivši vjerenik Jovane Joksimović tek u 50 godini života staje na ludi kamen

Bivši vjerenik Jovane Joksimović tek u 50 godini života staje na ludi kamen

Dobro poznato televizijsko lice koje viđamo u Jutarnjem programu Jovana Joksimović iza sebe ima vezu koja je trajala duži vremenski period.

Naime, prije nego je stupila u brak sa poznatim pjevačem Željkom Joksimovićem, Jovana Joksimović bila je vjerena sa Aleksandrom Zremskim s kojim je provela čak pet godina veze.

Budući da se Jovana odlučila ipak za pjevača Željka te da njihova vjeridba nije krunisana brakom, Aleksandaa se nakon toga odlučio na vezu sa pop pjevačicom Aleksandrom Radović.

Zremski koji je sa Aleksandrom Radović bio 10 godina ima i kćerkicu Ninu ali ni njihova veza nije bila ozvaničena brakom čak i pored činjenice da imaju kćerku.

Aleksandar je nakon prekida sa Radovićkom započeo novu vezu te tek u pedesetoj godini života odlučio da izgovori sudbonosno ”DA”, jer je našao pravu izabranicu za sebe.

Njegova izabranica koja je uspjela da osvoji Aleksandra je dvije godine mlađa Divna Ljubojević, najpoznatija interpretatorka duhovne muzike.

Par će se, prema pisanju magazina Glorija, 13. maja zakleti na vječnu ljubav u manastiru Vavedenje Presvete Bogorodice u prisustvu kumova, prijatelja, kolega i članova porodice.

Aleksandar Zremski je nekada bio direktor BK televizije, a njegov ljubavni život sve do Divne bio je buran i nepredvidiv. Iako su svi mislili da će oženiti i Aleksandru, ipak je njegovo srce osvojila Divna.

 

 

Komentari