Notes160x600
Rollup
Bilo je to posve obično vjenčanje, a onda je kuma stupila na scenu: Poslije ovoga je mlada mogla samo da bude ljubomorna (Video)

Bilo je to posve obično vjenčanje, a onda je kuma stupila na scenu: Poslije ovoga je mlada mogla samo da bude ljubomorna (Video)

Svako vjenčanje i svaka svadba su zaista priča za sebe, a pomalo je i fascinantno kako se na tim proslava uvijek dogodi neka zanimljiva situacija koja se poslije generacijama prepričava, te uglavnom ostane lijepo sjećanje na taj posebni dan.

Sličan scenario se dogodio i na svadbi koju vam donosimo u današnjem članku, a koliko će je se mladenka sjećati sa osmijehom, nismo baš sigurni. Naime, najbitnije za jedno veselje jeste da vlada dobra atmosfera, te da se svi dobro zabave, uključujući i mladence zbog kojih su se svi okupili.

Kuma na ovom vjenčanju je bila odlučna da tu atmosferu učini još boljom za sve goste i zvanice, ali nije uspjela da oraspoloži i mladenku.

Naime, ona je ustala i svojim plesom navela ostale goste da joj se pridruže, a način na koji je plijenila pažnju i simpatije se nije baš dopao mladenki. U nastavku pogledajte video sa ove svadbe, a onda sami procijenite po izrazu lica nevjeste koliko je ovo bila pametna odluka ove kume.

U kratkom roku, video je postao viralan na društvenim mrežama, a čak je pet miliona ljudi pregledalo snimak, a mnogi od nisu nisu odoljeli, a da ne ostave komentar ispod snimka, te su konstatovali da je očigledno mladenka bila ljubomorna na svoju prijateljicu koja je imala hrabrosti da ovako zapleše i da se zabavi, dok je ona bila više ograničena u svojoj ogromnoj haljini. Ipak, razumljivo je što se nevjesti nije dopalo ni to da je na vlastitom vjenčanju, pala u drugi plan. Šta vi mislite?

Komentari