Notes160x600
Rollup
Bila je lijepa, mlada i uspješna – onda se nešto stravično desilo i potpuno joj promijenilo život (FOTO)

Bila je lijepa, mlada i uspješna – onda se nešto stravično desilo i potpuno joj promijenilo život (FOTO)

Koliko puta ste do sada čuli da je nekoga izujedao pas i napravio mu strašne posljedice na licu ?

Nešto što je zaista strašno kada se nekome to dogodi, a upravo je to poznata manekenka i model Suzel Makintoš iz Australije (23) pretrpjela.

Sigurno joj je taj nemili događaj obilježio život a ona se uzdigla poput Feniksa i pored posljedica ujeda psa odlučila je da svoju karijeru nastavi graditi iako je podsjećala na Džokera nakon operacije.

Iako je provela nekoliko nedelja u bolnici i podvrgla se brojnim plastičnim operacijama, uprkos naporima lekara, Makintoš i dalje ima teško oštećenje mišića na licu.

Ovaj stravičan napad se dogodio na dočeku Nove godine, kada je sa prijateljima bila na kampovanju.

Ona je ispričala kako se tokom dana igrala sa psom, zajedno sa svojim prijateljima, a kada je palo veče, životinju su smjestili u auto.

”Otišla sam da uzmem nešto iz auta, a on je samo skočio na mene. Nisam uradila ništa da ga isprovociram. Osetila sam kako mi nos visi ”- ispričala je ona ranije, prenosi Dejli mejl.

Pored toga što joj se svi podsmijevaju zbog njenog izgleda mislila je da će zauvijek morati napustiti svoju karijeru, ali je ipak odlučila da se vrati u London i nastavi graditi karijeru i ispuni san da postane uspiješna manekenka.

Ona je rekla kako joj se vlasnik psa nikada nije izvinio, “što boli više od svih povreda”.

 

Komentari