Notes160x600
Rollup
Bila je 10 mjeseci u drugom stanju, a beba nije izlazila: Kada je otišla na ultravuk, ljekari su zanijemili zbog onoga što su saznali

Bila je 10 mjeseci u drugom stanju, a beba nije izlazila: Kada je otišla na ultravuk, ljekari su zanijemili zbog onoga što su saznali

Kada je 16-ogodišnja tinejdžerka iz Michigana objavila da je trudna svojoj porodici i porodici svog dečka, svi su ostali bez teksta, ali je odluka pala da se beba zadrži.

Kasnije se ispostavilo da su u pitanju trojke, ili su barem porodice to mislile. Naime, prije tri godine su sve svjetske naslovnice bile ispunjene detaljima oko neobične trudnoće jedne tinejdžerke, da bi se ispostavilo da je ona sve vrijeme lagala sve oko sebe. Naime, otišla je toliko daleko da je sebi kupila lažni stomak koji je sve vrijeme nosila, zatim je čak kupila i na internetu lažne fotografije sa ultrazvuka.

Organizirala je i darivanje bebe, gdje je dobila brojne poklone, a čak joj je grad uručio donaciju kao što radi sa svakom mladom porodicom. Ni „budući“ otac nije imao ideju šta mu njegova djevojka radi, pa se on tako pripremao na veliku promjenu poslije koje više ništa neće biti isto.

Majka tog mladića je sumnjala u trudnoću sve vrijeme, a kada je prije nego što je trebala da ode na carski rez rekla kako je izgubila bebe, svi su se digli na noge i pozvali policiju. Dokazano je da ona uopšte nije ni bila trudna, mada je ona kasnije tvrdila da je izgubila bebe kada je bila u šestom tjednu svoje trudnoće, ali da se bojala to svima priznati.

Nije veliko čudo što joj to niko nije povjerovao, a svi su bili razočarani onim što su zbog nje preživjeli. Šta vi mislite o ovakvim pričama? Rado bismo čuli vaše mišljenje po ovom pitanju.

Komentari