Notes160x600
Rollup
Bez imalo stida i srama, kako joj su roditelji ovo dopustili: Svi su gledali u nju kad se na maturi pojavila u ovome (Foto)

Bez imalo stida i srama, kako joj su roditelji ovo dopustili: Svi su gledali u nju kad se na maturi pojavila u ovome (Foto)

U današnje vrijeme zaista nije ništa neobično da se mlade djevojke oblače provokativno, ali u današnjem članku vam donosimo jedan slučaj koji nije smio da se dogodi.

Naime, bez obzira na to što se ukusi razlikuju, te što živimo u svijetu gdje svako ima pravo da nosi ono što se njemu dopada, u nekim situacijama biste zaista trebali da obratite pažnju na to šta zapravo nosite i kako se oblačite, a jedna od tih prilika je sigurno i školska matura. Iako mnogi na to gledaju kao na još jednu proslavu, to je ustvari svečani događaj na kojem trebate da izgledate dostojanstveno i elegantno, a ne kao da ste krenuli u klub.

Upravo iz tog razloga je neka vrsta dress codea da se oblače odijela i haljine, ali u posljednje vrijeme to djevojke često pogrešno protumače pa se pojavljuju u prekratkim i neprikladnim haljinicama. Slična situacija se dogodila i na maturi ove djevojke, a u nastavku pogledajte u čemu se ona pojavila.

Kada su se njene fotografije pojavile na društvenim mrežama svi su ostali bez teksta, kako nisu mogli da povjeruju da su joj njeni roditelji dopustili ovako nešto, još su se uz to sve i slikali toliko puta s njom.

Ni u jednom trenutku im nije palo na pamet da ova haljina ne priliči ni izlasku jedne djevojke, a kamoli maturalnoj zabavi. Ipak, djevojka je prisustvovala na maturi, te je bez ikakve sumnje mnogim profesorima bilo neprijatno kad su ugledali jednu od svojih učenica ovako sređenu, a ipak tako nepristojno obučenu.

Komentari