Notes160x600
Rollup
Aleksandra Prijović prošetala gradom u devetom mjesecu trudnoće: Pokušala je da se sakrije, a niko ne može da povjeruje kako izgleda (Foto)

Aleksandra Prijović prošetala gradom u devetom mjesecu trudnoće: Pokušala je da se sakrije, a niko ne može da povjeruje kako izgleda (Foto)

Popularna pjevačica Aleksandra Prijović, o čijoj se trudnoći priča već mjesecima, do svog porođaja sada broji još malo vremena, jer je ušla u deveti mjesec.

Pjevačica se odavno povukla iz javnosti, nakon što joj je ljekar savjetovao da što prije ode na trudničko bolovanje i da dane provodi odmarajući se, bez da se brine ili da se pretjerano umara. Aleksandra se odlučila pridržavati doktorskih savjeta, a nakon što je održala nekoliko zadnjih koncerata, uključujući i koncert Ace Pejovića na kojem je bila gošća, rijetko se pojavljuje u javnosti.

Nedavno su je pak mediji uhvatili dok je šetala sa svojim suprugom, Filipom Živojinovićem, a osim što su posjetili ljekara zajedno, otišli su i na ručak sa svojim prijateljima. Svi su primjetili da Aleksandra i dalje izgleda itekako atraktivno, te se svima čini da nema nijednog kilograma viška. U nastavku vam donosimo neke njene najnovije fotografije, pa i vi sami procijenite.

Od početka trudnoće su se mnogi slagali da joj zaista pristaje, te da izgleda čak bolje nego prije, ali čini se kako je sad uspjela da premaši sva očekivanja, te izgleda bolje nego dok nije bila trudnica. Razlog tome bi mogao biti što izvori blisku poznatom paru tvrde da je Aleksandra potpuno promijenila svoju ishranu, te da pazi šta unosi i u kojim količinama.

Bez obzira na sve, kako se bliži porođaj, sigurno je da se u nju uvlači i nervoza, pa se nadamo da će za pjevačicu sve da prođe u najboljem mogućem redu, te da će uskoro sa publikom da podijeli sretne novosti.

Komentari