Notes160x600
Rollup
Aleksandra i Filip ispratili trend najvećih svjetskih bogataša: Obezbijedili su sina odmah nakon što se rodio

Aleksandra i Filip ispratili trend najvećih svjetskih bogataša: Obezbijedili su sina odmah nakon što se rodio

Poznata estradna pjevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović su u posljednjih nekoliko dana na sedmom nebu, otkako je Aleksandra na svijet donijela sina kojem su dali ime Aleksandar.

Jučer su se njih dvoje konačno vratili svojoj kući, a iako je Aleksandra tražila da bolnicu napusti na zadnji izlaz, zbog silnih medija koji su je čekali, opet su uspjeli da naprave nekoliko fotografija, na kojima se tačno vidi da se novopečena mama nije trudila sakriti radost. Uzbuđen je i Filip koji ovih dana ima bitan zadatak, kako Aleksandra nema snage da sve obavlja sama, poslije carskog reza koji je obavila.

Ipak, bit će tu i njena majka Branka, koja će se pobrinuti da njenoj kćerci, a ni unučetu ništa ne zafali. Oko toga su se potrudili i Aleksandrovi roditelji, koji su odmah po rođenju napravili zalog u banci matičnih ćelija iz pupčane vrpce njenog sina, koje će se kasnije moći koristiti za liječenje, ukoliko bi mu isto trebalo.

Nauka je dosad došla do otkrića da se čak sedamdeset različitih oboljenja mogu liječiti na ovaj način, a bogataši su ti koji ne dopuštaju da se išta po pitanju zdravlja njihovog djeteta prepusti slučaju, pa sve češći broj njih pravi ovakve preventivne mjere, pa je to postala i svojevrsna vrsta trenda.

Ipak, kako god, riječ je o itekako korisnom trendu, kako su matične ćelije lijek budućnosti, a iako se još puno istražuje po tom pitanju, već se vidi da je riječ o jednom od najperspektivnijih otkrića ljudskog uma i civilizacije.

Komentari